Откриване на магазин Olea

otkr_olea

Отминаха времената, когато качествените маслини и зехтинът бяха желани, но недостижими гости за нашите трапези.

На пазара сега има различни видове зехтин и още повече разновидности маслини. Как обаче да се доверим и да експериментираме с всеки от тях, като нито джоба ни е толкова дълбок, нито здравето ни желязно.

Един добър вариант е да пазаруваме само от специализирани магазини. Добрата новина е, че вече и в Димитровград отвори врати такъв магазин, който е единствен в региона. В „Олеа“ се предлагат гръцки маслини, зехтин и маслинови продукти „Олеа“. Бонусът за клиента е, че освен качествени продукти, ще получи и полезни и ценни съвети за всяко от предлаганите изкушения. Преди да закупите, може дори да дегустирате продуктите, за да се уверите, че сте избрали най-подходящото за вас.

Асортиментът е доста голям и със сигурност има за всекиго по нещо. Златен екстра върджин зехтин от Каламата и Коринт, маслини с различни подправки, страхотна маслинова паста, специални и екзотични сосове за салата надничат от рафтовете.

Когато създаваш нещо с любов, това си личи, затова магазин „Олеа“ е красив, уютен и изпълнен с топлина. Ако сме успели да ви изкушим, заповядайте при семейство Статопулу, за да обогатите трапезата си и да се погрижите за здравето си.

Официалното откриване на магазина бе на 1 септември (неделя). Намира се на улица “Петър Берон” №1 в гр. Димитровград